fredag 30 september 2022

Tack för alla insatser och förtroendet

 Till slut är alla röster räknade i regionvalet för Gävleborg, det tog väldigt lång tid denna gång. Först kan vi konstatera att moderaterna gjorde ett kanonval i Gävleborg, en av de största framgångarna i landets alla regioner och det näst bästa valresultatet på över 100 år i Gävleborg. Denna framgång beror på alla insatser vi gjort tillsammans genom åren i det moderata laget där vi jobbat strategiskt och målmedvetet. Vi kraftsamlade också och spurtade tillsammans hem en valframgång genom en av de roligaste valrörelser som jag jobbat i. Tack för alla insatser.

Personligen är jag hedrad att så många Gävleborgare valt att sätta sitt kryss på just mig. Jag blev som enda moderat personkryssad och samlade flest personkryss av alla moderater i länet(oavsett val). Men vi ska aldrig se detta som en personlig tävlan utan det är det samlade arbetet och det samlade förtroende som vi tillsammans som har byggt har skapat denna framgång. Så jag ser mig endast som en i det moderata regionlaget. 

Nu har vi en historisk chans genom att den sittande majoriteten på valnatten tappade det sista avgörande mandatet och därmed har vi möjlighet att sy ihop en ny regionledning. Det kommer inte bli enkelt eller gå snabbt utan vi kommer behöva jobba hårt och lika metodiskt som vi gjort inför valet behöver vi göra efter. Vi har fått tagit emot många positiva tillrop med förhoppning om förändring från både väljare och från många av våra medarbetare. Tack, det stärker oss i det fortsatta arbetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar