söndag 12 september 2021

Valet närmar sig

Om exakt ett år är det val och då finns möjligheten att byta ut regionledningen. Under den tiden som återstår till valet så är det mycket som ska förberedas hos de politiska partierna. Det handlar om att ta fram den politik som vi ska gå till val på och förbereda våra valsedlar med lämpliga kandidater. Det handlar också om att hitta den bästa strategin att nå ut till väljarna och lyssna in deras tankar och idéer. 

Vi har nu under ett par veckor kampanjat och varit ute och mött människor, vilket var länge sedan. Vi har bl.a. varit ute i bostadsområden och delat ut vykort med en påminnelse om att det snart är val. Vi har även börjat att möte människor på gator och torg. Vi har även börjat göra fler besök i olika verksamheter. Många bra samtal har det blivit.

Det har under pandemin varit svårt att möta människor. När det är restriktioner och man ska undvika kontakter med nya människor så är det svårt att samtala med väljarna. Det har även varit problematiskt att besöka olika verksamheter, såväl inom regionens delar men också på arbetsplatser i länet.

Men nu när man lättar på restriktionerna så kan vi återgå till lite mer normalt politisk arbete vilket känns riktigt bra.

Jag kommer nu lägga all min tid på att vi moderater ska nå så stora framgångar som möjligt. Jag ska även se till att det finns bra grund för samarbete med andra partier som gör att vi kan få till maktskifte på riktigt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar