torsdag 23 september 2010

Sjukhuset sett från insidan med ett sjukt barn

Igår direkt efter landstingstyrelsen fick jag bege mig hem för att åka till sjukhuset med min dotter. Hon har i några dagar vart svullen i halsen och har haft svårt att andas. Efter att ha besökt hälsocentralen fick vi en akutremiss till sjukhuset. Vi åkte till akuten på sjukhuset och fick träffa en öron- näsa- halsläkare som ansåg att hon skulle ligga kvar på sjukhuset över natten.

Så nu har jag fått möjligheten att se hur sjukvården fungerar som förälder till min dotter. Vi är nu inlagda på samma barnklinik som jag bara för ett par veckor sedan var på besök och träffade delar av personalen. Under natten har personalen fått springa fram och tillbaka för att trycka på droppapparaten. Så fort Nora har rört på sig under natten har den börjat pipa och det krävs att sköterskorna trycker på knapparna. 

Förhoppningen är att vi får åka hem imorgon och om ett par veckor kommer de operera bort halsmandlarna.

1 kommentar:

  1. Hej Patrik!

    Hoppas Nora blir bättre snart.

    Kram Said och Maria.

    SvaraRadera