lördag 16 april 2011

Konstigt uttalande från landstingstyrelsens ordförande om Alliansens aktivitet på torget i Gävle.

När man arbetar med politik får man höra och läsa mycket konstiga saker. I dagens Arbetarblad kommentarer landstingstyrelsens ordförande den kampanj som Alliansen har bedrivit på stortorget i Gävle. ”Det oppositionen nu gör nu är bara trams” kommenterar Ewa Tjärnström våran kampanj om Hospice.

Denna kommentar är mycket anmärkningsvärd. Anser sossarnas landstingsråd att opinionsbildning är trams? Anser hon att träffa och samtala med människor är trams eller är allt politiskt arbete trams?

Hon påstår även i artikeln att Hospice är på gång vilket inte stämmer. Som jag tidigare har skrivit arbetar majoriteten med att använda sjukhusets vårdplatser som hospiceplatser vilket skiljer sig på vårt sätt att se på detta. Hon säger även att man ska använda hotellrummen på det nya patienthotellet som hospiceplatser, vilket inte heller är samma sak som ett riktigt Hospice.

Vi i Samverkan Gävleborg kommer fortsätta att arbeta för ett riktigt Hospice i länet oavsett om styrelseordförande anser att detta är trams.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar