söndag 21 november 2010

Anton och Nora med pappa på jobbet.

Igår hade jag med mig barnen till Söderhamn på moderat gruppmöte inför regionfullmäktige nästa vecka. De tyckte det var kul att vara med pappa på möte. Nu har de önskemål att följa med pappa till Bollnäs på landstingsfullmäktige, men det ska jag nog bespara dem från. (De får nöja sig med webbsändningarna)

De stora frågorna som behandlades igår var kommunalisering av hemsjukvården som nu kommer ett närmare steg att bli genomfört. De underlag man har försökt få fram är inte helt tillfredställande. Landstinget kan inte visa på vilka kostnader vi har för den verksamheten idag, vilket är pinsamt för mig som landstingspolitiker. Eftersom kostnaderna inte är kända för de olika kommunerna så är de kommunala företrädarna oroliga för vilka kostnader de tar på sig om de går med på denna förändring, vilket jag har stor förståelse för. Den andra frågan som diskuterades var såklart storregionfrågan och där framkom det inget nytt.

Idag är det däremot omvänt, jag och Anton ska följa med Nora på barnkalas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar