torsdag 14 mars 2013

Lyckad start av moderaternas traineeutbildning i Gävle


Igår kväll körde vi moderater igång en av vår två traineeutbildningar i länet. Över 20 nyfikna och intresserade personer samlades igår kväll på vårt kansli i Gävle. Gårdagens ämne var moderaterna och resan från allmänna valmansförbundet till nya moderaterna. Det tog inte många minuter innan diskussionerna var igång och det kom upp många bra synpunkter och frågor kring oss moderater och vår politik.

För mig som landstingsråd var det extra kul att så många hade landstingspolitik som intresse och en del av dem arbetade eller hade arbetat inom landstinget.

Vi genomför dessa traineeutbildningar regelbundet i vårt länsförbund och intresset är mycket stort. Förra året hade vi 50 anmälningar i länet och det kommer bli lika många detta år. Så nu pågår detta under hela året med träffar i Gävle och Hudiksvall.

Vi kan läsa och höra i tidningarna och radio att intresset minskar för politik och att engagera sig politiskt. Detta verka inte gälla för oss moderater i Gävleborg. Med många nya engagerade människor kommer vi bygga vårt lag vidare för valseger 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar