onsdag 31 augusti 2011

Blandade besök på Hudiksvalls sjukhus.

Idag har det vart en dag full med olika aktiviteter och möten. På förmiddagen hade landstingsledning tillsammans med oppositionen möte med socialministern. Göran redogjorde på ett tydligt sätt regeringen satsningar och ambitioner när det gäller sjukvårdspolitik. Efter det så invigdes de nya lokalerna för psykiatrin på sjukhusområdet. Man har nu äntligen samlat all psykiatri i en byggnad på sjukhuset i Hudiksvall, vilket ser riktigt lovande ut.

Efter det så besökte jag tillsammans med min moderata oppositionskollega Agneta Wagner kirurgen i Hudiksvall. Efter all turbulens som har kommit oss till del så var det väldigt bra att få höra verksamhetsföreträdare och personal om det som har hänt den senaste tiden och hur de ser på framtiden. Det kom fram mycket intressant information om verkligenheten och idéer om hur verksamheten kan bli bättre. De blev väldigt förvånade när de fick höra hur lite information som kommer fram till oss politiker. Det är anmärkningsvärt att vi politiker inte får tillfredställande information om hur verkligheten ser ut.

Kvällen avslutades med möte med de moderata gruppledarna i Gävle kommun. Arbetet med att förbereda maktövertagandet 2014 har nu börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar